ALPHA-BETA MET RETINOL

De ALPHA-BETA MET RETINOL-productlijn biedt een actieve, resultaatgerichte combinatie van alfa- en bètahydroxyzuren en retinol. Dit is een unieke en zeer actieve behandeling voor verschillende huidaandoeningen: vermoeide en doffe huid met ongelijke textuur, pigmentatie, rimpels die huidvernieuwing en verjonging bevorderen. 

 

De REJUVENATION-huidbehandeling vernieuwt de hoornlaag door ontbinding en afschilfering, verhoogt de celvernieuwing en vermindert de kreukdiepte. Een combinatie van professionele behandelingen en thuiszorgregime garandeert een verbetering van de textuur en elasticiteit van de huid, verminderde kreukdiepte en een meer uniforme, stralende huidtint vol vitaliteit. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen.

ACTIEVE INGREDIENTEN
NATUURLIJKE ALPHA HYDROXYZUREN (melkzuur, glycolzuur, citroenzuur, appelzuur en wijnsteenzuur) afgeleid van fruit worden beschouwd als uiterst effectief voor het vernieuwen en verjongen van de huid.

BETA HYDROXY ACID (salicylzuur) helpt keratine oplossen, werkt in de diepste lagen van de epidermis en werkt als een ontstekingsremmende component.

RETINOL, een derivaat van vitamine A, versnelt de celvernieuwing, verbetert de bloedstroom en de toevoer van zuurstof naar de huid en geeft de huid een gelijkmatige en stralende tint.

VITAMINE C, een krachtige antioxidant, zorgt voor een gezonde glans en een uniforme toon.

GROENE THEE, antioxidant en vertraagt veroudering.