BE FIRST - nu nog meer voor alleen  mannen

 

Al onze behandelingen zijn geschikt voor mannen. Maar met de nieuwe producten in the B-First lijn is er nu ook een speciale mannenbehandeling. De B-First producten in combinatie met onze extreem effectieve peelings laten iedere huid weer stralen en lekker aanvoelen.

 

De huidroutine van mannen is ingrijpend veranderd in de afgelopen jaren. Waar in het verleden mannelijke huidverzorging voornamelijk bestond uit aftershave gebruiken, vandaag de dag willen de cliënten meer. Een vochtinbrengende crème, oogcrème en serum, gebruik maken van krachtige peelings en ondergaan van geavanceerde gezichtsbehandelingen in de salon zijn meer van nu.

 

HL Laboratories heeft vastgesteld dat er behoefte is aan effectieve en aangename mannelijke gezichtshuid producten. Om aan deze behoefte te voldoen  ontwikkelden we de B FIRST lijn-

 

Een innovatief product lijn op basis van geavanceerde formules en innovatieve ingrediënten, waaronder plantaardige bestanddelen met genezende, verjongende, hydraterende en kalmerende eigenschappen, evenals anti-inflammatoire, antiseptische en antibacteriële eigenschappen.

 

De rijke samenstelling van de producten zorgt voor de nodige huidverzorging, helpt bij het vertragen van het verouderingsproces  en zal irritatie van de huid verminderen en geeft een gezonde “look”.

B FIRST ANTI-AGE GEL SOAP

voor een grondige reiniging van de huid. Werkt om  het verouderingsproces te vertragen , toename niveau van vocht en kalmeert de huid.

Voorkomt een gevoel van droogte.

Gebruik: Breng 1-2 keer per dag aan op de vochtige huid, licht masseren en afspoelen

B FIRST ANTI-AGE SERUM

Anti-age Serum, werkt om te voeden, rust te geven en het vertragen van veroudering van de huid.

Bevat gistextract aan het collageen en elastine vezels, en kalmerende ingrediënten ondersteunen: Aloë Vera, kamille en groene thee.

Gebruik: Breng 1-2 keer per dag, masseer zachtjes tot volledige absorptie. Aan te raden om te volgen met B FIRST crème of B FIRST aftershave balsem.

B FIRST ANTI-AGE CREAM

Een unieke anti-age crème werkt om de huid te voeden, verbeteren van elasticiteit en vervagen de verschijning van rimpels, vitamine E verminderen als krachtige anti-oxidant en plantenextract verkregen uit melkdistel te vertragen het verouderingsproces. Bevat sorbitol om vocht en verzachten de huid, collageen en elastine voor de elasticiteit en versteviging van de huid en voor een gezonde en frisse uitstraling.

Gebruik: Breng op de huid, masseer voorzichtig en wacht voor absorptie.

B FIRST ANTI-AGE OOGCRÈME

Anti-age oogcrème werkt voor het voeden en verstevigen van de huid, vervagen expressie lijntjes en rimpels te verminderen en wallen rond de ogen contour. Bevat panthenol huidstructuur, collageen en elastine om de elasticiteit te verbeteren en verstevigen van de huid, en voor een gezonde en frisse uitstraling.

Gebruik: Toepassen op oogcontouren tikken voorzichtig en wacht voor absorptie

B FIRST ANTI-AGE aftershavebalsem

Een voedende lichte textuur emulsie die werkt om de huid te kalmeren, speciaal na het scheren. Verrijkt met Aloë Vera, kamille en groene thee, die werken om de huid te kalmeren, en 3 natuurlijke oliën: calendula, olijf en amandelen, die werken om de huid te voeden en ​​het verouderingsproces te vertragen.

Gebruik: Breng aan op de huid, aanbevolen na het scheren, masseer voorzichtig en wacht op volledige  absorptie.