Verwen je huid met een klik!

Welkom in onze webshop ... met een ruime keuze van alle HL specialiteiten is er altijd een geschikte keuze voor jou. Kijk hieronder naar de verschillende mogelijkheden en ontdek alles wat je nodig hebt om je huid in conditie te houden. HL is niet voor niets wereldwijd toonaangevend partner van specialisten. 

ANTI-AGING C THE SUCCESS productlijn is gebaseerd op een extreem hoge concentratie van vitamine C, een van de krachtigste antioxidanten in de natuur, die werkt om vrije radicalen te neutraliseren, de teint te verlichten, de diepte van lijnen te verminderen, de collageensynthese te stimuleren, optimaal vochtgehalte te behouden en de soepelheid te verhogen.

BIO REPAIR VOOR HERSTEL EN KALMERING

De productlijn van BIO REPAIR is gebaseerd op actieve concentraties van vitamine E, geconcentreerd natuurlijk reparatiecomplex en verzachtende Aloë Vera, Chamomile, Jojoba en Olive om huidproblemen te helpen beheersen en corrigeren die worden veroorzaakt door stress en milieueffecten. 

VITALISE voor HYDRATATIE

De VITALISE-productlijn op basis van actieve concentraties hyaluronzuur, vitamine A, C en E, voedende oliën en
krachtige antioxidantextracten en optimaliseert de integriteit van de huidbarrière, vermindert fijne
lijntjes, verbetert de soepelheid en elasticiteit resulterend in een stevigere, zijdezachte en stralende huid. Geschikt voor alle huidtypes.

FIRMING & LIFTING met PERFECT TIME, speciaal ontwikkeld voor de rijpe huid, is gebaseerd op actieve concentraties van
innovatieve lipopeptiden en essentiële aminozuren die helpen volume te brengen, rimpels te vullen en de huid glad te maken.  Geschikt voor de rijpe huid. De FIRMING & LIFTING-behandeling helpt om een stevigere, jongere teint te onthullen en is geschikt voor de rijpe huid, gekenmerkt door rimpels, gebrek aan elasticiteit en stevigheid. 


De huidroutine van mannen is ingrijpend veranderd in de afgelopen jaren. Waar in het verleden mannelijke huidverzorging voornamelijk bestond uit aftershave gebruiken, vandaag de dag willen de clienten meer. Een vochtinbrengende crème, oogcrème en serum, gebruik maken van krachtige peelings en ondergaan van geavanceerde gezichtsbehandelingen in de salon zijn meer van nu.

 

BALANS VOOR DE HUID.

A-NOX is speciaal ontwikkeld om de huid weer balans te geven. Acne is het meest voorkomende huidprobleem en daar hebben wij een perfecte aanpak voor .

Reiniging, verzorging, balans en eerste hulp zitten allemaal verwerkt in deze effectieve en daarnaast zeer aangename serie voor de behandeling van een serieus probleem bij jong en oud.

VERNIEUW DE HUID met @home PEELS

Een goede peeling is een weldaad voor de gezondheid van de huid. Bij HL is een goede peeling het hart van iedere behandeling. Ontdek de verschillende peelings voor verschillende huidtypes, gebruik en sterkte. 

Verwijder de oude huidcellen en bevorder de gezondheid van je huid met deze veilige maar effectieve producten