Welkom in onze webshop ... met een ruime keuze van alle HL specialiteiten is er altijd een geschikte keuze voor jou.

Kijk hieronder naar de verschillende mogelijkheden en ontdek alles wat je nodig hebt om je huid in conditie te houden.

HL is niet voor niets wereldwijd toonaangevend partner van specialisten. 


ANTI-AGING C THE SUCCESS productlijn is gebaseerd op een extreem hoge concentratie van vitamine C, een van de krachtigste antioxidanten in de natuur, die werkt om vrije radicalen te neutraliseren, de teint te verlichten, de diepte van lijnen te verminderen, de collageensynthese te stimuleren, optimaal vochtgehalte te behouden en de soepelheid te verhogen.


UNIEK EN SPECIAAL

Unieke formuleringen ontworpen met extra speciale eigenschappen op toepassing.

Lotions voor ieder huidtype en verrassende aanvullende producten waar we trots op zijn


AGE DEFENSE CC CREAM -spf 30g

De AGE DEFENSE CC CREAM is een crème met meerdere voordelen voor een natuurlijk cover-up effect en langdurig vocht. De formule bevat actieve ingrediënten om rimpels te verminderen,
te beschermen tegen schade door vrije radicalen en de elasticiteit te vergroten.


ABR COMPLEX - verjonging

De ABR COMPLEX-lijn regenereert, rehabiliteert en verlicht de huid met behulp van een actieve combinatie van alfa- en bèta-hydroxyzuren en retinol. De producten versnellen de regeneratie van de huid aanzienlijk en verminderen de diepte van rimpels, verbeteren de textuur en elasticiteit en verhogen het vochtgehalte van de huid.
De lijn is bedoeld voor een breed scala aan doelgroepen en voor alle huidtypes


VERNIEUW DE HUID met @home PEELS

Een goede peeling is een weldaad voor de gezondheid van de huid. Bij HL is een goede peeling het hart van iedere behandeling. Ontdek de verschillende peelings voor verschillende huidtypes, gebruik en sterkte. Verwijder de oude huidcellen en bevorder de gezondheid van je huid met deze veilige maar effectieve producten


BIO REPAIR VOOR HERSTEL EN KALMERING

De productlijn van BIO REPAIR is gebaseerd op actieve concentraties van vitamine E, geconcentreerd natuurlijk reparatiecomplex en verzachtende Aloë Vera, Chamomile, Jojoba en Olive om huidproblemen te helpen beheersen en corrigeren die worden veroorzaakt door stress en milieueffecten. 


De MULTI VITAMIN-lijn is gebaseerd op plantenextracten die de huid voorzien van vocht en voedingsstoffen Het vitaminecomplex, opgeslagen in millicapsules in bijzonder hoge concentraties, voedt, hydrateert en vertraagt het verouderingsproces 
De lijn is bedoeld voor alle huidtypes, vooral voor de huid die de eerste tekenen van veroudering vertoont.


VITALISE voor HYDRATATIE

De VITALISE-productlijn op basis van actieve concentraties hyaluronzuur, vitamine A, C en E, voedende oliën en krachtige antioxidantextracten en optimaliseert de integriteit van de huidbarrière, vermindert fijne lijntjes, verbetert de soepelheid en elasticiteit resulterend in een stevigere, zijdezachte en stralende huid. Geschikt voor alle huidtypes.


FIRMING & LIFTING met PERFECT TIME,

speciaal ontwikkeld voor de rijpe huid, is gebaseerd op actieve concentraties van innovatieve lipopeptiden en essentiële aminozuren die helpen volume te brengen, rimpels te vullen en de huid glad te maken.  Geschikt voor de rijpe huid. 

De FIRMING & LIFTING-behandeling helpt om een stevigere, jongere teint te onthullen en is geschikt voor de rijpe huid, gekenmerkt door rimpels, gebrek aan elasticiteit en stevigheid. 

 B-FIRST VOOR DE MAN

De huidroutine van mannen is ingrijpend veranderd in de afgelopen jaren. Waar in het verleden mannelijke huidverzorging voornamelijk bestond uit aftershave gebruiken, vandaag de dag willen we een goede vochtinbrengende crème, oogcrème en serum.


ACNOX BALANS VOOR DE HUID.

ACNOX is speciaal ontwikkeld om de huid weer balans te geven. Acne is het meest voorkomende huidprobleem en daar hebben wij een perfecte aanpak voor . Reiniging, verzorging, balans en eerste hulp zitten allemaal verwerkt in deze effectieve en daarnaast zeer aangename serie voor de behandeling van een serieus probleem bij jong en oud.