C the SUCCES      anti-aging 

De C THE SUCCESS productlijn is gebaseerd op een extreem hoge concentratie van vitamine C, een van de krachtigste antioxidanten in de natuur, die werkt om vrije radicalen te neutraliseren, de toon te verlichten, de diepte van lijnen te verminderen, de collageensynthese te stimuleren, optimaal vochtgehalte te behouden en de soepelheid te verhogen.


De behandeling met ANTI AGING helpt het huidverouderingsproces vertragen, corrigeert schade en tekenen van de leeftijd als gevolg van aan leeftijd gerelateerde processen en geaccumuleerde blootstelling aan de zon voor een jeugdige, stralende huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, vooral voor teint met vroege tekenen vanveroudering, premature expressielijnen, doffe huidtextuur en tonus

ACTIEVE INGREDIËNTEN
VITAMINE C, een krachtige antioxidant, wordt opgenomen in de diepste lagen van de huid en werkt om vrije radicalen te neutraliseren. Het versnelt de productie van collageen en elastine, beïnvloedt de aanmaak van melanine en helpt bij het verlichten van de huid en het creëren van de uitstraling van een gezonde, gelijkmatige huid.


CITROENGRAS, rijk aan vitamine C, bevordert de verlichting van de huid.


ORANJE OLIE werkt om de productie van collageen en elastine in de huid te verhogen.


GRAPFRUITEXTRACT, rijk aan vitamine C, bevordert de huidvernieuwing.


KARITÉBOTER werkt om rimpels te verzachten en te vervagen en het vochtgehalte van de huid te verhogen