PERFECT TIME

 

De PERFECT TIME-productlijn, speciaal ontwikkeld voor de rijpe huid, is gebaseerd op actieve concentraties van innovatieve lipopeptiden en essentiële aminozuren die helpen volume te brengen, rimpels te vullen en de huid glad te maken.

Bovendien zorgt de formulering van deze producten  de gezichtscontourlijn, de nek en het decolleté waardoor de teint een steviger, strakker en jonger uiterlijk krijgt. De behandeling is geschikt voor de rijpe huid. 

 

De FIRMING & LIFTING-behandeling helpt om een stevigere, jongere teint te onthullen en is geschikt voor de rijpe huid, gekenmerkt door rimpels, gebrek aan elasticiteit en stevigheid.

De gezichtsbehandeling helpt de verschijning van fijne lijntjes op te heffen, te verstevigen en zacht te maken, herstelt de glans en geeft een soepelere huid.

ACTIEVE INGREDIENTEN
INNOVATIVE LIPOPEPTIDES - een uniek complex van peptiden die de bloedcirculatie stimuleren, de elasticiteit en stevigheid van de huid verbeteren, de diepte van rimpels verminderen en de vorming van nieuwe rimpels verminderen.


ESSENTIËLE AMINOZUREN - ondersteunen de reparatie van het weefsel, verhogen de synthese van collageen en elastine die biochemische processen in de diepe lagen van de huid stimuleren.


HYALURONIC ACID BOOSTER - houdt het vermogen vast om vloeistoffen te absorberen en vast te houden, geeft de huid maximaal vocht, zorgt voor volume, stevigheid en vermindert het aanzien van de rimpels aanzienlijk.


PLANTAARDIGE FYTO-OESTROGENEN - werken om het vochtgehalte te verhogen, de productie van collageen te versnellen en de elasticiteit en stevigheid van de huid te verbeteren.


VITAMINE C - een krachtige antioxidant die de vrije radicalen neutraliseert, de productie van collageen stimuleert en een gelijkmatige, gezonde toon afgeeft.


VITAMINE E - een antioxidant die de schade van de zonnestraling vermindert, essentieel voor de verbetering van het vochtgehalte en de regeneratie van de huid.