VITALISE - optimale hydratatie en ontspanning

De VITALISE-productlijn op basis van actieve concentraties hyaluronzuur, vitamine A, C en E, voedende oliën en krachtige antioxidant extracten, werkt vocht vast en optimaliseert de integriteit van de huidbarrière, vermindert fijne lijntjes, verbetert de soepelheid en elasticiteit resulterend in een stevigere, zijdezachte en stralende huid.


De HYDRATION-behandeling verhoogt de vochtigheid diep in de huid, verstevigt de huidtextuur, verzacht fijne lijntjes, revitaliseert een doffe huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes, met name voor clienten met tekenen van uitdroging van de huid

ACTIEVE INGREDIËNTEN
HYALURONZUUR verhoogt het vochtgehalte, helpt vochtverlies voorkomen, verhoogt de stevigheid van de huid aanzienlijk en minimaliseert fijne lijntjes en rimpels. 

MELKZUUR raffineert en verzacht de textuur van de huid door het materiaal af te breken dat de huidcellen bijeenhoudt en het vochtgehalte verhoogt.


VITAMINEN A, C & E krachtige anti-oxidant vitamines, beschermen cellen tegen schade door vrije radicalen, verbeteren de celvernieuwing, stimuleren de collageensynthese, minimaliseren de verschijning van fijne lijntjes, helpen vochtretentie behouden en vertragen het vroegtijdige verschijnen van ouderdomssignalen.


BRAZILIË NUT, BORAGE, KUKUI EN MACADEMIA OLIËN rijk aan vetzuren, gamma-linoleenzuur, omega-3 en 6, voeden, helpen de optimale hydratatie en elasticiteit te behouden.


GROENE THEE ANTIOXIDANT, beschermt tegen schade door vrije radicalen en collageen van afbraak.