WIE ZIJN WIJ?

HL is een professioneel cosmeticabedrijf dat een breed scala aan gezichtsbehandelingen aanbiedt en oplossingen
biedt voor de meeste huidtypes en omstandigheden. De verschillende productlijnen omvatten behandelreeksen voor gebruik door professionals van cosmetica-instituten en behandelreeksen voor thuisgebruik. HL-producten worden
op de markt gebracht en verkocht door schoonheidsspecialisten, schoonheidsklinieken, spa-ketens en hotels.
Sinds zijn oprichting meer dan dertig jaar geleden, was het credo van HL om te streven naar professionaliteit en constante innovatie. De ervaring en knowhow die het bedrijf in de loop der jaren heeft opgebouwd door producten te ontwikkelen en te produceren en wereldwijd te vermarkten, worden weerspiegeld in de veelheid aan producten en de effectiviteit van het merk. De formules zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek en klinisch onderzochte en geteste componenten, met de nadruk op productveiligheid, kwaliteit en voordelen. De nauwgezette
productieprocessen vinden plaats in een ultramoderne fabriek, met behulp van actieve ingrediënten van de hoogste kwaliteit met behoud van milieubewustzijn en verantwoordelijkheid. De slogan "Altijd actief" weerspiegelt onze essentiële aanpak: producten die zijn gebaseerd op actieve ingrediënten om zichtbare resultaten te bieden en een constant streven naar het creëren van innovatieve, effectieve oplossingen.

VISIE
Als toonaangevend professioneel merk dat wereldwijd wordt verkocht, is onze leidende visie de ontwikkeling van producten die echte resultaten en levenskwaliteit bieden aan onze klanten. Eerst door constante innovatie gericht op het ontwikkelen van geavanceerde cosmetische producten op basis van actieve ingrediënten en door de professionele ontwikkeling en verrijking van menselijke hulpbronnen, door het bieden van knowhow en praktische ervaring aan schoonheidsspecialisten.

 

WAARDEN
Professionaliteit en innovatie
Kwaliteit en een rijke variëteit aan geavanceerde behandelingsoplossingen
Concrete resultaten
Betrouwbaarheid en integriteit

PRODUCTIE, ONDERZOEK EN ONTWIKKELING
De ultramoderne productie-eenheid van HL produceert alle bedrijfsproducten in overeenstemming met GMPproductienormen
en de ISO 9001-kwaliteitsnorm. De productieprocessen in de fabriek worden te allen tijde gecontroleerd en bewaakt door de QA-afdeling, die inspecties en kwaliteitscontrole uitvoert in alle stadia van het productieproces. De HL-onderzoeks- en ontwikkelingslaboratoria beschikken over ervaren chemici en apothekers met relevante ervaring en opleiding, die zijn belast met het ontwikkelen van geavanceerde formules en het voortdurend verbeteren van bestaande formules.

TRAININGSCENTRUM EN SHOWROOM
Uitgebreide knoledge, evenals praktische en professionele ervaring, is de basis voor onze activiteiten en voor de relaties en dialoog die bestaan tussen de professionals en hun klanten. Wij van HL geloven dat het opdoen van kennis en ervaring bij onze klanten onze plicht is. Daarom houden we regelmatig professionele trainingsprogramma's en verschillende cursussen bij, te beginnen met de introductie van HL-producten, tot uitgebreide studies van de structuur en behoeften van de huid, evenals tot geavanceerde marketingcursussen.