HL Home » Welkom in de HL Webshop » HL A-NOX webshop

Acne is een van de meest voorkomende huidproblemen. Het is eigenlijk een ontsteking van de talgklieren en haarzakjes. De vette afscheiding uit de talgklieren (talg) zorgt ervoor dat de haarzakjes blokkeren en dit veroorzaakt een soort vette plug die acne (comedo) wordt genoemd. Blootstelling aan lucht veroorzaakt oxidatie, wat resulteert in mee-eters en wanneer de follikelopening volledig geblokkeerd is, verschijnen de comedonen die niet aan lucht worden blootgesteld als kleine vette knobbeltjes onder de huid (milium).

Acne komt vooral veel voor in de adolescentie en dit komt door de toegenomen hormonale activiteit op deze leeftijd. Deze activiteit zorgt ervoor dat de talgklieren uitzetten en overtollige hoeveelheden talg produceren. Acne kan echter voorkomen bij volwassenen van in de dertig en veertig en zelfs op latere leeftijd, voornamelijk als gevolg van hormonale veranderingen. Bijkomende factoren die kunnen bijdragen aan het ontstaan ​​of verergering van acne zijn: genetica, slechte voeding, stress en roken. Acne komt voornamelijk voor op de gezichtshuid, maar kan zich ook verspreiden naar de schouders, rug en borst.

 

 

ACTIEVE INGREDIËNTEN

Suiker, heeft antiseptische eigenschappen en helpt de huid verzachten en hydrateren.

Beta Hydroxy Acid (Salicylzuur) bekend om zijn eigenschappen bij het genezen van acne, vernieuwt en verbetert de huidtextuur.

Citroensap bevat Alpha Hydroxy Acids en draagt ​​bij aan huidvernieuwing

Vitamine C is effectief in verjonging en huidverheldering.

Zinkoxide absorbeert overtollige olie vermindert acne plekken en beschermt tegen schade door de zon.

Granaatappelextract is een krachtige antioxidant die vrije radicalen vasthoudt, de huidtextuur verbetert en de huidvernieuwing bevordert.

Menthol stimuleert de doorbloeding en geeft een gezonder  uiterlijk.

Kamille, calamine, allantoïne en kamfer verminderen en kalmeren ontstekingen.

 

 

ANOX IN DE PRAKTIJK

De combinatie van suiker, zuren en extra actieve ingrediënten bevordert huidvernieuwing en genezing, versnelt kalmerende en genezing van acnewondjes , balanceert en vermindert overtollig talg en voorkomt littekens van acne.

 

 

HET RESULTAAT

Reguleert de hoeveelheid talgafscheidingen

Verlicht huidontsteking en roodheid

Verzacht problematische acne-gebieden

Verbetert het uiterlijk van de huid aanzienlijk

 

DOELGROEP De productlijn is bedoeld voor een vette huid en vooral voor acne.