De huidroutine van mannen is ingrijpend veranderd in de afgelopen jaren. Waar in het verleden mannelijke huidverzorging voornamelijk bestond uit aftershave gebruiken, vandaag de dag willen de clienten meer. Een vochtinbrengende crème, oogcrème en serum, gebruik maken van krachtige peelings en ondergaan van geavanceerde gezichtsbehandelingen in de salon zijn meer van nu.

HL Laboratories heeft vastgesteld dat er behoefte is aan effectieve en aangename mannelijke gezichtshuid producten. Om aan deze behoefte te voldoen ontwikkelden we de B FIRST lijn. Een innovatief product lijn op basis van geavanceerde formules en innovatieve ingrediënten, waaronder plantaardige bestanddelen met genezende, verjongende, hydraterende en kalmerende eigenschappen, evenals anti-inflammatoire, antiseptische en antibacteriële eigenschappen. De rijke samenstelling van de producten zorgt voor de nodige huidverzorging, helpt bij het vertragen van het verouderingsproces en zal irritatie van de huid verminderen en geeft een gezonde “look”.

 

WAT ZIT ER IN DE PRODUCTEN?

Carnosine Een peptide en dient als een krachtige antioxidant, die de vernietiging van de huidcellen beschadigd door milieufactoren voorkomt, en versnelt de weefselheling en regeneratie processen.

Silymarin Het extract van melkdistel, een vetoplosbare antioxidant die werkt om de huidcellen te beschermen,
neutraliseert toxines en helpt bij het vertragen van het verouderingsproces .

Vitamine E Remt de glycosylering processen en oxidatieprocessen die destructief zijn voor de cellen.

Arnica Montana Een extract dat fytochemische verbindingen door de traditionele geneeskunde beschouwd als effectief bij de behandeling van blessures en huidproblemen, alsmede en het verminderen van ontsteking en roodheid bevat.

Collageen en elastine Vervaardigd uit een mariene bron en hebben een unieke samenstelling van aminozuren, die soepelheid van de huid en de stevigheid herstellt.

Kamille en Hamamelis Planten met kalmerende en-laesie helende eigenschappen.

Groene thee Een uittreksel uit de camelia sinensis plant, die anti-inflammatoire en antimicrobiële eigenschappen heeft.

Allantoïne Verbetert vermogen van de huid om vocht te behouden, preventie van huidirritaties, en zorgt voor een verzachtende en hydraterend effect.

 

EN HOE VERTAALD DIT ZICH NAAR JOUW HUID?

De combinatie van peptiden, melk distelinstallatie, collageen en elastine, samen met actieve bestanddelen die helpen het kalmeren van de huid, effectief werkt om te voeden, verzachten, kalmeren en verstevigen de huid, alsmede het verouderingsproces vertragen.