De productlijn van BIO REPAIR is gebaseerd op actieve concentraties van vitamine E, geconcentreerd natuurlijk reparatiecomplex en verzachtende Aloë Vera, Chamomile, Jojoba en Olive om huidproblemen te helpen beheersen en corrigeren die worden veroorzaakt door stress en milieueffecten. De formuleringen helpen neutraliseren het oxiderende effect van vrije radicalen beschermen tegen schade aan collageen matrix, droge huid en fijne lijntjes, vullen en kalmeren de teint.

BIO REPAIR biedt langdurig vocht en antioxidanten, verzacht en kalmeert de huidtextuur, helpt de effecten van schadelijke omgevingsfactoren, stress en biologische veroudering te corrigeren.

De behandeling is geschikt voor alle huidtypes en wordt ten zeerste aanbevolen voor de gevoelige huid en is tevens geschikt om beschadigde, vermoeide, doffe teinturen te stimuleren en verfraaien.

ACTIEVE WERKSTOFFEN

  • COLLAGEN EN ELASTINE, twee belangrijke eiwitten die verantwoordelijk zijn voor de elasticiteit en stevigheid van de huid.
  • VITAMINE E werkt als een antioxidant, beschermt de huid tegen UV-schade en helpt het vochtgehalte van de huid te verhogen.
  • NATURAL REPAIR COMPLEX herstelt schade aan de huidcellen veroorzaakt door UV-straling door de natuurlijkereparatie- en revalidatiemechanismen van de cellen te versnellen.

 

IN DE PRAKTIJK

Het NATURAL REPAIR COMPLEX werkt samen met de actieve werkstoffen om schade aan de huid door UV-stralen en andere omgevingsfactoren op natuurlijke wijze te corrigeren en het natuurlijke herstelproces van de huidcellen te ondersteunen en stimuleren.

Uitverkocht

Bio repair REHABILITATION KIT

€ 112,95
Uitverkocht

Bio repair REHABILITATION KIT

€ 112,95

Revalidatiekit voor aanvullende behandeling thuis. De Kit geeft extra voordeel. Ideaal als start of als kado.

Cleanser, dag & nachtcreme