De C THE SUCCESS productlijn is gebaseerd op een extreem hoge concentratie van vitamine C, een van de

krachtigste antioxidanten in de natuur, die werkt om vrije radicalen te neutraliseren, de teint te verlichten, de diepte van lijnen te verminderen, de collageensynthese te stimuleren, optimaal vochtgehalte te behouden en de soepelheid te verhogen.

De behandeling met ANTI AGING helpt het huidverouderingsproces vertragen, corrigeert schade en tekenen van de leeftijd als gevolg van aan leeftijd gerelateerde processen en geaccumuleerde blootstelling aan de zon voor een jeugdige, stralende huid. De behandeling is geschikt voor alle huidtypen, vooral voor teint met vroege tekenen van veroudering, premature expressielijnen, doffe huidtextuur en tonus.

 

IN DE PRAKTIJK

De combinatie van Vitamine C, Sinaasappelolie en grapefruit extract verminderen de schade die de huid heeft opgelopen door vrije radicalen. Tegelijkertijd helpt het bij de regeneratie en productie van collageen en elastine vezels. Deze zijn verantwoordelijk voor de stevigheid van de huid en haar vermogen om zich flexibel te gedragen afhankelijk  van de omstandigheden.  Op deze manier draagt de C THE SUCCES serie bij aan het herstel van ons lichaamseigen natuurlijke  mechanisme om de huid te herstellen en de algehele gezondheid van de huid te bevorderen

Uitverkocht

C the succes HOMEKIT

€ 188,00
Uitverkocht

C the succes HOMEKIT

€ 188,00

Extra voordeel op de Kit van C the succes.

In deze kit: INTENSIVE DAY CREAM, CREAM & CONCENTRATED VITAMIN C SERUM  voor een extra scherpe prijs.

Ideaal als startset of als kado.