VERSTEVIGING EN LIFTEN MET PERFECT TIME

Met de tijd en de leeftijd ondergaat onze huid talrijke veranderingen en worden de tekenen van veroudering zichtbaar. Fijne lijntjes, rimpels en pigmentvlekken worden duidelijk zichtbaar en bovendien veroorzaakt het verlies van het onderhuidse vet de afname van het volume van de hypodermislaag en het verslappen van de gezichts- en nekhuid.

 

Twee hoofdoorzaken zijn verantwoordelijk voor deze veranderingen: hormonale veranderingen die tot uiting komen in de afname van de niveaus van de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progesteron en milieuschade als gevolg van luchtvervuiling en blootstelling aan de straling van de zon. Bovendien is het vermogen van de epidermale barrière om het vocht in de huidcellen vast te houden en de diepe lagen van de huid te voeden, beschadigd.

 

De behoefte aan producten die helpen bij het verstevigen, optillen, opvullen van rimpels en het verhogen van het vochtgehalte in de huid, heeft HL, het toonaangevende professionele cosmeticamerk, ertoe aangezet PERFECT TIME te ontwikkelen, een exclusieve en zeer effectieve premium-serie die een onmiddellijk liftend effect geeft en tegelijkertijd langdurige, zichtbare resultaten.

 

PERFECT TIME is een zeer effectieve behandelingslijn, die voorziet in de behoeften van de rijpere huid. De producten zijn gebaseerd op hoogwaardige ingrediënten, innovatieve lipopeptiden en essentiële aminozuren die werken om het volume van het onderhuidse vet te vergroten en daardoor de rimpels te vullen en de huid gladder te maken. Bovendien versterken en versterken de producten van de serie de contourlijnen van het gezicht, de hals en het decolleté en zorgen voor een strakkere, jongere uitstraling

 

Deze kit bevat dagcreme, nachtcreme & serum. Een perfect verzorging tegen een extra voordelige prijs. Leuk om aan je zelf te geven of aan een ander!